Logga in
www.wlab.se
12
fade
3000
0
Från och med 2016-03-31 har vi valt att tillsvidare lägga vår verksamhet i bolaget vilande. Undertecknad har övergått till en heltidtjänst som fastighetsförvaltare, Landstinget Uppsala län, Våra två medarbetare, Fredrik Ljungberg och Mattias Öberg har nya anställningar i entreprenadföretaget Vemmab, Västerås. Önskas hjälp med något vi tidigare utfört kan vi givetvis förmedla till någon av våra samarbetspartners Med vänliga hälsningarAnders Silén

Service

WLAB är länken i kedjan! Vi ser till att allting fungerar som det är tänkt och tar fram lösningar på eventuella uppkomna problem.

Det mesta går att lösa

Många ärenden och felanmälningar är givetvis rena rutinsaker och du är alltid välkommen att ta kontakt när du behöver hjälp. Har vi inte den tjänst du önskar letar vi snabbt upp sätt att lösa problemet på i alla fall. Tack vare lång erfarenhet och goda relationer till lokala entreprenörer är ingenting för stort eller omöjligt.

Vi är gärna ditt bollplank

Vi strävar efter att ha långsiktiga och nära samarbeten med våra kunder. Det innebär att vi utvecklar och förändrar vårt engagemang och vår kompetens utifrån vad du som kund behöver och efterfrågar. Därför är feedback och dialog viktigt och vi ser fram emot dina synpunkter och erfarenheter.

803